2018 setembre

Des que vam crear aquest blog per donar a conèixer el sender, homologat com a PR-CV 422, i tots els seus valors mediambientals, culturals, esportius, paisatgístics, etc., moltes són les persones particulars (senderistes, ciclistes, corredors, caçadors, boletaires...) i centres excursionistes que l'han recorregut i que han ajudat a mantindre'l viu.




Fins ara, ja han visitat el blog més de 18.000 persones! Però un element que ens permet quantificar també els resultats és el nombre de referències que apareixen en el web de Wikiloc, on els excursionistes més experts en tecnologia de muntanya comparteixen les seues excursions.


Des que vam penjar la informació en Wikiloc, el 18 de gener de 2012, hi ha tingut 4.093 visites i s'han descarregat el track 116 vegades. Però aquestes dades es refereixen només a la primera entrada del PR en Wikiloc, ja que després, molts excursionistes que han fet la ruta també l'han penjada i des dels d'aquests nous llocs web també s'han descarregat els tracks.

Alguns d'aquests senderismes no sols hi pengen els tracks (o traces), sinó que fan descripcions, pengen fotos, fan vídeos... tot aquest material és molt interessant de veure i de llegir, perquè reflecteix com ens veu gent que, en molts casos, vénen de lluny i desconeixen el nostre entorn, el nostre poble.


Feu la prova, entreu a Wikiloc i busqueu "PR-CV 422" o "Els camins del Desert".




Entre altres podeu veure aquest vídeo de l'excursió que van fer els excursionistes de Casiaventurilla pel PR.